Ponedjeljak, 12 Srpanj 2021 11:42

Regionalno PH, Sisak 10.-11.7.2021.

Proteklog vikenda u Sisku je održano Regionalno prvenstvo Hrvatske regije 4 za sve dobne kategorije u 50m bazenu.

Na natjecanju je sudjelovalo 290 plivačica i plivača iz 14 klubova.

PK Osijek je nastupio sa ukupno 43 predstavnika, 23 plivačice i 20 plivača, koji su odličnim nastupima u pojedinačnim plasmanima 18 puta bili prvi, 17 puta drugi te 14 puta treći. U štafetnim utrkama plasirali su se 5 puta na prvo, 2 puta na drugo te sedam puta na treće mjesto. Osvojeno je 49 pojedinačnih i 14 štafetnih medalja. Plivače su na natjecanju pratili treneri Mihael Močković, Matej Miličić, Marko Filipović i Dominik Kovač.

Najuspješnij predstavnici Kluba bili su Antonio Antunović, Lucas Peterko, Fran Lukić, Roko Šabić, Ivor Gaće, Ana Milas, Buga Vukić i  Elena Valenteković. Uz gore navedene do štafetnih medalla su došli još i: Josip Kovačević, Bono Iličić, Barbara Toter, Ana Filipović, Sara Filpović, Frane Gilić, Ivano Božičević, Katja Šokčić, Ana Milas, Lucija Horvat, Ana Mikinčić, Mia Mihić, Adrian Kos, Oton Kocsis, Gita Vučak, Petra Kristek i Iva Lesko.

Isplivani su limiti za nastupe na Prvenstvima Hrvatske za kadete i  za dobne skupine koja se održavaju krajem srpnja 2021. godine u Zagrebu.

Oboren je kadetski klupski rekord u disciplini 50m prsno, a oborila ga je Buga Vukić(mlađa kadetkinja).

Plasmani osvajača medalja nalaze se u prilogu.

 

 

 Čestitke svima!