Utorak, 03 Ožujak 2020 11:52

Ekipno A i B prvenstvo Hrvatske, Split (07.-08.03.2020.)

Naše plivačice i plivači pod vodstvom i podrškom trenera Mihaela Močkovića u petak putuju na Ekipno A i B prvenstvo Hrvatske koje se održava narednog vikenda, 07.-08.03.2020. godine na SC Poljud (50m) u Splitu.

Povodom obilježavanja 100-te obljetnice djelovanja kluba domaćin je Plivački klub Jadran. Na natjecanju sudjeluju najbolji klubovi Hrvatske u poretku od 1. do 16. mjesta sa prošlogodišnjeg prvenstva.

Uzbudljiv vikend u Splitu očekuje obje ekipe Plivačkog kluba Osijek Žito, žensku i mušku, koje će nastupiti u Ekipnom A, odnosno B prvenstvu Hrvatske.

Ženska ekipa nastupa u Ekipnom A prvenstvu, a muška ekipa u Ekipnom B prvenstvu Hrvatske.  
Podmlađenu žensku ekipu čine plivačice: Ivana Granoša, Klara Božičević, Marija Knežević, Petra Katavić, Ana Filipović, Barbara Toter, Laura Ovničević i Sara Filipović.

Za mušku ekipu nastupaju: Juro Jani Vidić, Marin Valinčić, Antonio Antunović, Marko Filipović, Petar Knežević, Filip Ovničević, Sven Radić i Lucas Peterko.  


Sretan put u Split, sjajnu zabavu i druženje na prvoj državnoj provjeri u 2020. godini u velikom bazenu, kao i ostvarenje, kako individualnih tako i timskih ciljeva.

Samo jako!!

 

Rezultate možete pratiti na: http://www.hrvatski-plivacki-savez.hr/Sadrzaj/Home.php?id=Hom&lang=Hrv